• 9:00-től 18:00-ig
    Ne veszítsen ügyfelet, vevőt, vendéget egy rossz honlap miatt!Ne veszítsen ügyfelet, vevőt, vendéget egy rossz honlap miatt!Ne veszítsen ügyfelet, vevőt, vendéget egy rossz honlap miatt!Ne veszítsen ügyfelet, vevőt, vendéget egy rossz honlap miatt!
Honlapkészítés 2020.

Honlapkészítés 2020.

Az idei év jelentős változásokat hozott a honlapkészítés szakmában, e változások pedig minden bizonnyal egy jobb, tartalmasabb internetet fognak eredményezni.

Egyfelől ott a kereső, amely minden korábbinál jobban díjazza a tartalmat, idén picit tovább csökkent a külső linkek hatása és tovább erősödött a kiváló tartalom ereje. Másfelől pedig a vírus okozta bezártság sosem látott pörgést idézett elő az online térben, a webshopok 150%-on pörögtek, ez pedig felértékelte az online marketing eszközök értékét, különös tekintettel a keresőoptimatizálást.

Már a nyár közepén megfigyelhető volt, hogy a céges weboldalak szövegmennyiségét is igyekeztek a tulajok megnövelni. Ez persze csak akkor lehetséges, ha egy jól működő tartalom kezelő rendszert használnak, mint például a joomla.

Joomla weboldal készítés 2020-ban

A joomla tartalom kezelőnek 2020. őszén nagyon érdekes a helyzete, hiszen hónapok óta várunk a 4-es sorozatra, így ha valaki most szeretne joomla tartalom kezelővel dolgoznia, annak bizony várnia kell. Vagy kap egy joomla 3.9.20-at, ami akár fél év múlva már elavultnak fog számítani, tehát nem érdemes beleugrani szerintünk.

Joomla 4 – de mikor?

Reméljük, már nem kell sokáig várni és ügyfeleinknek is ajánlhatjuk a Joomla 4 rendszert. Elméletileg a fejlesztés az utolsó fázisnál tart. A Joomlát közel százezer magyar cég használja a webes megjelenítésre, ezért bízunk benne, hogy a 4-re történő frissítés minimum olyan egyszerű lesz, de inkább jobb, mint a 2-ről a háromra történő váltás.

Joomla frissítés

Évek óta a Joomla frissítés az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, a Joomla 4 megjelenésével ez valószínűleg csak nőni fog. És hogy miért érdemes frissíteni a biztonsági szempontokon túl? Mert minden verzióváltásnál egy sokkal okosabb rendszert kapunk. Konkrét példa: van olyan joomla 2 weboldal egyik ügyfelünknél, ami már nem is optimalizált mobilra, egész egyszerűen azért, mert akkor ez (2014-ben), nem volt kötelező.

Joomla webáruház készítés 2020-ban

Idén nagyon pörögtek a joomla webshop rendszerek, egyik webáruházat a másik után csináltuk, annak minden előnyével. Mert az előnyős tud lenni, amikor egy magyar nyelvű kezelőfelületen töltheti fel az ember a termékeit, anyagait. Sok ügyfelünk egyszerűen nem boldogul az angol nyelvű szoftverekkel, így ők különösen hálásak a magyar nyelvű rendszereknek.

A joomla webáruház készítés számos profi eszközzel bővült, rengeteg új és gyönyörű sablon jelent meg Virtuemarthoz, amelyeket aztán könnyű a megrendelő elképzeléseihez igazítani. A design egyre letisztultabb, egyre látványosabb, a konkrét trendek pedig sok teret engednek a felhasználó saját fotóinak.

Amennyiben a közeljövőben szép lassan megint bezárul az ország a vírushelyzet eredményeképp, úgy az idei év karácsonyi forgalmának hatalmas részét szolgálják majd ki a webshopok. És erre egyre több cég készül, ismét egyre több a céges webshop rendelés.

Joomla tanfolyam

A közelmúltban számos sikeres tanfolyamot szerveztünk ügyfeleinknek, ezeket jórészt az Astoriánál tettük, konkrét tantermekben, projektorral. Ilyenkor alaposan kivesézzük a Joomla adminisztrációs felületét, majd SEO tippeket-trükköket mutatunk a résztvevőknek. A joomla tanfolyam célja mindig az, hogy a felhasználó egyedül, szakértői segítség nélkül, magabiztosan tudja használni a joomla tartalom kezelő rendszert.

Keresőoptimalizálás

Idén nagyon megnövekedett a keresőoptimalizálás szerepe, minden ügyfelünk azon volt, hogy szöveges anyagait megerősíthesse, illetve átláthatóbbá tegye a weboldalt a keresők számára. Ez persze mindenkinek jó, hiszen egy könnyebben használható weboldalt eredményez. De mi is a célja a keresőoptimalizálásnak? Természetesen az, hogy a számunkra fontos kulcs szavak keresésekor weboldalunk minél feljebb jelenjen meg a találati listán. És ehhez még mindig csak három dolog kell, talán más arányok szerint, mint korábban, de erre a három dologra van szükségünk, ha jó helyezést szeretnénk: 1. kiváló tartalom, 2. kiváló technikai működés 3. Sok külső link a kiváló tartalomra.

Az idei évben már profi keresőoptimalizálás szolgáltatással segítjük ügyfeleinket, azaz drága seo szoftverek segítségével úgy alakítjuk a tartalmat, ahogy azt a kereső elvárja 2020-ban.

Az év vége

Mi azt várjuk, vírustól függetlenül, hogy egyrészt ismét erős lesz a webshopok forgalma, másrészt pedig tovább nő a keresőoptimalizálás szerepe. Mi pedig valószínűleg egyre jobb, okosabb weboldalakkal, bővítményekkel tudunk majd ügyfeleinknek segíteni az üzleti céljaik elérésében.


Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Horizon Webstúdió

Joomla és
WordPress weboldalkészítés
sok évnyi tapasztalattal
marketing szemlélettel.

Keressen minket bátran
elérhetőségeinken
vagy telefonon!

Friss anyagaink

Számunkra fontos

Nem törekszünk arra, hogy minden megrendelést elvállaljunk. Ha azt tapasztaljuk, hogy a bennünk dolgozó lelkiismeretességet nem értékeli az ügyfél, inkább nemet mondunk a feladatra.

Oldalunk cookie-kat használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebben