Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Joomla cikkek és menüpontok

Írta:
Értékelés:
(3 szavazat)

A weblap készítés legizgalmasabb pillanata, amikor az ügyfél saját maga hoz létre egy oldalt weblapján. A joomla rendszerrel 1-2 perc alatt megvan az egész.

Először is magát a cikket visszük fel. A joomla ehhez barátságos szövegszerkesztőt biztosít, így minden olyan eszköz a rendelkezésünkre áll, amit pl. a Wordben már megszoktunk:

joomla cikk

Ha kész a cikk, elmentjük. Ezt követően kinyitjuk a menükezelőben azt a menüt, ahová tenni akarjuk az új anyagot (általában Főmenü vagy Main menu). Majd megnyomjuk az 'Új' gombot. Adunk egy címet a menüpontnak, majd megnyomjuk a típus mellett a 'Válassz' ikont. A felugró ablakban kiválasztjuk, milyen tipusú anyagot akarunk tenni a menüpont alá (a telepített joomla komponenseknek megfelelően):

joomla cikk 2

 

Egy cikk megjelenítéséhez a Cikkek - Egy cikk kiválasztása javasolt. Kiválasztás után megnyomjuk a 'Mentés' gombot és az előbb szerkesztett cikket már láthatják is látogatóink.

Megjelent: 16761 alkalommal
Weblap készítés referenciák
 • Weboldal készítés: Autósvilág
  Weboldal készítés: Autósvilág

  Pazar magazint terveztünk és készítettünk az Autósvilág csapatának. A nem mindennapi design azóta sokezer autós cikkel töltődött fel. A Joomla 3 ezúttal egy komplett szerkesztőség munkáját segíti!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 78 alkalommal
 • Weboldal készítés: Hotel Medián
  Weboldal készítés: Hotel Medián

  A Hotel Medián is Joomla 3-ra váltott, a könnyű kezelhetőség, a mobilbarát megjelenés és a keresőoptimalizálhatóság miatt. 

  - Weblap készítés referenciák Tovább 67 alkalommal
 • Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával
  Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával

  A Joomla 3 nagyon alkalmas kicsi, gyors és áttekinthető eladási oldalak létrehozására. A Magyar Egészségmegőrző Pont weboldala kiváló példa erre. A weblap készítés során főként az eladás megkönnyítése volt a feladat. Látványos, gyors, könnyű kezelni - ez a Joomla 3.

  - Weblap készítés referenciák Tovább 323 alkalommal
 • Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban
  Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban

  Más tartalom kezelők tulajdonosai leginkább azt a Joomla tulajdonságot irigylik, ahogy kedvenc tartalom kezelőnk bánik az idegen nyelvekkel: természetesen és kiegészítők nélkül, míg például a Wordpress ehhez fizetős alkalmazásokat használ. A nyelvek kezelésének elegáns példája a Ligeti Dent weboldala, amely egyszerre öt nyelven szól a látogatóhoz. Az adminban pedig rend van, a nyelvek szépen szétválasztva, kívül pedig egy prémium minőségű Joomla 3 reszponzív sablon köszönti a látogatókat!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 257 alkalommal
 • Weboldal készítés: szállodai telefonok!
  Weboldal készítés: szállodai telefonok!

  Az Assono Távközlési Kft. újabb weboldalát készítettük el Joomla 3 alapokon. A weboldal készítés során két nyelv, katalógus és a híreknek helyet adó Pressroom is elkészítésre került. A Joomla 3 megkapta a Smart Slidert is, ez most a legmodernebb Slide Show alkalmazás (ráadásul magyar).

  - Weblap készítés referenciák Tovább 278 alkalommal