Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Rólunk mondták

Írta:
Értékelés:
(3 szavazat)

A Horizon Webstúdiót a tavalyi évben ismertük meg, amikor egy weboldalt készíttettünk. Sajnos az előző szolgáltatót le kellett cserélni, de szerencsére rátaláltunk egy olyan Csapatra, akik "megmentették" a weboldalunkat.
Azóta is hálásak vagyunk nekik azért, hogy szaktudásukkal mindenre azonnali megoldással reagálnak és azért is hálásak vagyunk nekik, mert a jövőben biztos kezekben tudhatjuk a webes felületeinket.
A mai világban egy cég működése szempontjából ez kulcsfontosságú kérdés.
Most már tudom, hogy nincs ok aggódni, és szívesen ajánlom mindenkinek a Horizon Webstúdió Csapatát.
Koszta Regina
Skyline Sétarepülések


Nagyon köszönjük a munkátokat, az ígéretednek megfelelően azt kaptuk amit megbeszéltünk, sőt. A weboldalak elkészítésének időtartama szuper gyors volt, csak rajtunk múlik, amikor küldjük az anyagokat pillanatok alatt elkészül csakúgy mint a kért változtatások. Küldjük a következő megrendelést.

Komáromi Endre
Vetítés.hu Kft /Rentex Média Kft.


Évek óta a Horizon Webstúdió gondozza oldalainkat. Ezt megelőzően egy másik céggel álltunk szerződésben, és megmondom őszintén, nem hittem, hogy ilyen egyszerű, gördülékeny és megbízható lehet egy szolgáltatás. Az állandó, weboldalainkat érintő változások miatt szinte napi kapcsolatban vagyunk, ennek ellenére mindig ugyanazzal a pozitív hozzáállással találkozunk. Bátran ajánlom a Horizon Webstúdió szolgáltatásait mindenkinek!

Dr. Lászlófy Csaba, Sanoral Heathcare Hungary Kft. ügyvezető


A Horizon Webstúdió cégünk több honlapját tervezte, gondozza. Dinamikus, alkalmazkodó partneri viszonyt sikerült kiépítenünk az elmúlt évek során, mely nagyon hasznos az online média piacán. Modern formanyelv és korszerű stílus jellemzi azokat a honlapokat, melyeket a cég jegyez.A funkcionalitás, a könnyű alkalmazhatóság, s a látványos vizualitás a legjobbak közé emeli munkáikat.
Nagy Gyula I.
kreatív igazgató


Ügyfeleink szerint profi a weboldalunk. Ennél jobb megerősítés és ajánlólevél nincs.
2007-től dolgozunk együtt. Gyorsak és rugalmasak, működik amit megcsinálnak.
Nagyon fontos, hogy nem egyszeri weboldal fejlesztő csapat. A karbantartás és továbbfejlesztés sem probléma. Nincs drágább, mint egy lefejlesztett, de magára hagyott weboldal!
Molnár Anita - Eurojet Hungária Kft.


Nagyjából öt év telt el az első beszélgetéseink óta. Azóta sok minden történt velünk is és a ti cégetekkel is! Úgy látom, hogy ti nagyon jól fejlődtök, amit nagy öröm látni!

Persze én csak azt látom ebből, hogy egyre jobb szolgáltatásokat csináltok és töretlen lelkesedéssel és segítőkészséggel reagáltok a kérdéseimre, illetve kéréseimre! Köszönet érte! Sok ismerősömnek ajánlottam már a Horizon Webstúdiót és mindig pozitív visszajelzéseket kaptam!
Székely Kálmán - Delta Truck kft.

 

Megjelent: 6046 alkalommal
Tovább a kategóriában: « A rendelés menete Áraink »
Weblap készítés referenciák
 • Weboldal készítés: Autósvilág
  Weboldal készítés: Autósvilág

  Pazar magazint terveztünk és készítettünk az Autósvilág csapatának. A nem mindennapi design azóta sokezer autós cikkel töltődött fel. A Joomla 3 ezúttal egy komplett szerkesztőség munkáját segíti!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 78 alkalommal
 • Weboldal készítés: Hotel Medián
  Weboldal készítés: Hotel Medián

  A Hotel Medián is Joomla 3-ra váltott, a könnyű kezelhetőség, a mobilbarát megjelenés és a keresőoptimalizálhatóság miatt. 

  - Weblap készítés referenciák Tovább 67 alkalommal
 • Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával
  Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával

  A Joomla 3 nagyon alkalmas kicsi, gyors és áttekinthető eladási oldalak létrehozására. A Magyar Egészségmegőrző Pont weboldala kiváló példa erre. A weblap készítés során főként az eladás megkönnyítése volt a feladat. Látványos, gyors, könnyű kezelni - ez a Joomla 3.

  - Weblap készítés referenciák Tovább 323 alkalommal
 • Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban
  Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban

  Más tartalom kezelők tulajdonosai leginkább azt a Joomla tulajdonságot irigylik, ahogy kedvenc tartalom kezelőnk bánik az idegen nyelvekkel: természetesen és kiegészítők nélkül, míg például a Wordpress ehhez fizetős alkalmazásokat használ. A nyelvek kezelésének elegáns példája a Ligeti Dent weboldala, amely egyszerre öt nyelven szól a látogatóhoz. Az adminban pedig rend van, a nyelvek szépen szétválasztva, kívül pedig egy prémium minőségű Joomla 3 reszponzív sablon köszönti a látogatókat!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 257 alkalommal
 • Weboldal készítés: szállodai telefonok!
  Weboldal készítés: szállodai telefonok!

  Az Assono Távközlési Kft. újabb weboldalát készítettük el Joomla 3 alapokon. A weboldal készítés során két nyelv, katalógus és a híreknek helyet adó Pressroom is elkészítésre került. A Joomla 3 megkapta a Smart Slidert is, ez most a legmodernebb Slide Show alkalmazás (ráadásul magyar).

  - Weblap készítés referenciák Tovább 278 alkalommal