Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Online marketing 2017

Az online marketing 2017.ben ismét nagyot változott. A joomla weblapkészítés eszközei 2017-ben is bevethetőek, de kicsit másképpen, mint korábban.

Keresőoptimalizálás: fontos változás a korábbi évekhez képest, hogy nincs már a sablonokban hely a meta kulcsszavaknak. És persze ha a Google azt látja, hogy weboldalunkban nem szerepel ilyen sor, akkor tudni fogja, mennyire friss, modern az oldalunk, így érdemes ezt tényleg törölni. De az idei dinamikus sablonok természetesen tudják már ezt.

Adwords: a teljesen megváltozott felületen gyakran eltévednek ügyfeleink, ezért nekik a weblap készítés tanfolyam online marketing fejezete nyújt hathatós segítséget. 

Trendek: Az online marketing három fő pillére idén sem változott, így a keresőoptimalizálás, a tartalom marketing és a fizetett hirdetések (Google és Facebook) továbbra is a legfontosabb elemek. A weblap készítés árak idén sem változtak, sőt, ahol lehet, kedvezményeket adunk.

És persze továbbra is sokan ütik be a keresőbe a weblap készítés ingyen kifejezést, nekik pedig a joomla tanfolyam nyújt segítséget a tartalom kezelő tovább építésében.

Weblap készítés referenciák