Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Weblap készítés és joomla - de miért?

Értékelés:
(7 szavazat)

Sokszor kérdezik tőlünk, hogy miért dolgozunk gyakran Joomla rendszerekkel? Az, hogy mi miért szeretjük, kis használat után kiderül. A fontosabb kérdés az, hogy miért jó ügyfeleinknek?

Erre pedig könnyű válaszolni:

- egyszerű használat

Egy magyar nyelvű kezelőfelületen keresztül Ön bármikor hozzáférhet webes anyagaihoz, szerkesztheti őket, tehet fel újat, nem kell a webmesterre hetekig várni.

- korlátlan bővíthetőség

Egy joomla alaprendszerhez bármikor hozzá lehet adni fórumot, webáruházat, galériát, hírolvasót, blogot vagy egyáltalán bármit, amit csak az internet nyújthat. A webáruház készítés szolgáltatásunkhoz is természetesen joomla rendszert használunk.

- szabadság

Mivel ezt a rendszert az ország összes webdesign cége ismeri, Ön nem lesz hozzánk kötve, bármikor átsétálhat egy másik céghez és a munka pont ott folytatódhat, ahol abbamaradt. Nincsenek ismeretlen fejlesztők értelmezhetetlen kódja, minden egységes és átlátható rendben található. A weblap készítés többé nem láncolja Önt oda egy céghez sem.

- kiemelkedő szolgáltatások

Már az alap joomla rendszer is számos olyan szolgáltatást nyújt, ami könnyebbé és eredményesebbé teszi ügyfeleink munkáját. Hírlevélküldő, felhasználói regisztráció és a többnyelvű oldalak kezelése nem okoz gondot egy joomlának.

Megjelent: 18105 alkalommal
Weblap készítés referenciák