Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Weblap készítés referenciák (48)

2018. január 10., szerda 10:41

Company Solutions új weblappal gazdagodott

A Company Solutions csapata is Joomla 3-at, valamint egy trendi üzleti webdesignt kapott Karácsonykor. A megjelenés természetesen a reszponzív weblap készítés eredménye.

2018. január 10., szerda 10:34

Smart Printing House

Kétnyelvű weboldal készült a Smart Printing House számára, a digitális könyvkiadás élcsapata is a Joomla 3-at választotta!

2017. szeptember 08., péntek 08:26

Weboldal készítés és a ledfalak

Ismét egy nagyon látványos Joomla 3 oldalt készítettünk, szerencsére az ügyfél nagyon sok és kiváló fotóval rendelkezett!

2017. március 31., péntek 11:38

TVBérlés: látványos weboldal készítés

Rendkívül látványos és ügyes weboldalt készítettünk egy kedves ügyfelünknek. Az oldal tartalma önmagáért beszél, a landing-oldal-szerű kialakítás azóta is sok ügyfelet hoz nekik.

2017. március 31., péntek 11:36

Fotós weboldal: Pillangofoto

Fotósoknak mindig nagy öröm a weboldal készítés, hiszen általában rengeteg jó fotóval rendelkeznek! A Pillangofoto ráadásul gyerekeket fényképez, szóval teljes a boldogság. A Joomla 3 itt is remekül szerepel.

2017. február 12., vasárnap 08:27

Weboldal készítés: Autósvilág

Pazar magazint terveztünk és készítettünk az Autósvilág csapatának. A nem mindennapi design azóta sokezer autós cikkel töltődött fel. A Joomla 3 ezúttal egy komplett szerkesztőség munkáját segíti!

2017. február 12., vasárnap 08:23

Weboldal készítés: Hotel Medián

A Hotel Medián is Joomla 3-ra váltott, a könnyű kezelhetőség, a mobilbarát megjelenés és a keresőoptimalizálhatóság miatt. 

A Joomla 3 nagyon alkalmas kicsi, gyors és áttekinthető eladási oldalak létrehozására. A Magyar Egészségmegőrző Pont weboldala kiváló példa erre. A weblap készítés során főként az eladás megkönnyítése volt a feladat. Látványos, gyors, könnyű kezelni - ez a Joomla 3.

2016. november 11., péntek 15:22

Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban

Más tartalom kezelők tulajdonosai leginkább azt a Joomla tulajdonságot irigylik, ahogy kedvenc tartalom kezelőnk bánik az idegen nyelvekkel: természetesen és kiegészítők nélkül, míg például a Wordpress ehhez fizetős alkalmazásokat használ. A nyelvek kezelésének elegáns példája a Ligeti Dent weboldala, amely egyszerre öt nyelven szól a látogatóhoz. Az adminban pedig rend van, a nyelvek szépen szétválasztva, kívül pedig egy prémium minőségű Joomla 3 reszponzív sablon köszönti a látogatókat!

2016. november 11., péntek 15:11

Weboldal készítés: szállodai telefonok!

Az Assono Távközlési Kft. újabb weboldalát készítettük el Joomla 3 alapokon. A weboldal készítés során két nyelv, katalógus és a híreknek helyet adó Pressroom is elkészítésre került. A Joomla 3 megkapta a Smart Slidert is, ez most a legmodernebb Slide Show alkalmazás (ráadásul magyar).

1. oldal / 4
Weblap készítés referenciák