Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Weblap készítés és keresőoptimalizálás

Értékelés:
(17 szavazat)

Miért van szükség keresőoptimalizálásra? Hogy a több milliárd weboldalból pont a miénkre érkezzen látogató a keresőből. Hogy a napi húsz helyett napi négyszáz látogatónk legyen. Hogy vevőink, ügyfeleink száma megtízszereződjön! Egy viszonylag ritka szóösszetételre (. pl. bakelit lemez ) is 266.000 találatot mér a google. 

De statisztikákból tudjuk, hogy a felhasználók 40%-a csak az első találati oldalt nézi meg, és csak 8%-uk jut el egyáltalán a harmadik oldalig. Ezért nagyon fontos, hogy a weblap készítését követően keresőoptimalizálást is végezzünk. Ráadásul a statisztikákból azt is tudni lehet, hogy a fizetett hirdetésekre harmadannyian kattintanak, mint az organikus találatokra. 

Hogy lehet a keresőoptimalizálás kifizetődő? Gyakori tévedés, hogy ügyfeleink a legnehezebb (és ezért a legdrágább) keresőszavakat nézik ki maguknak. Tudni kell, hogy vannak olyan szavak a magyar interneten, amelyek SEO-zása hosszú évek óta zajlik, ergo nem lehet őket letaszítani a trónról (csak extrém nagy pénzösszeg árán), így azoknak nem is érdemes nekifutni. (pl. ingatlan, hitel, biztosítás, használt autó). 

Ezért érdemes szóösszetételekre vagy ragozott alakú keresőszavakra is optimalizálni. Találja ki kulcszavait és ellenőrizze a Google Adwordsben! 

Az ideális időtartam 1-3 hónap szokott lenni, persze ennél hamarabb is összejöhetnek az eredmények, de a google-ról köztudott, hogy bünteti a túloptimalizálást. Kérjen részletes elemzést és árajánlatot!

Megjelent: 9558 alkalommal
Weblap készítés referenciák