Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

2012. május 23., szerda 12:20

Weblap készítés és keresőoptimalizálás

Írta:
Értékelés:
(17 szavazat)

Miért van szükség keresőoptimalizálásra? Hogy a több milliárd weboldalból pont a miénkre érkezzen látogató a keresőből. Hogy a napi húsz helyett napi négyszáz látogatónk legyen. Hogy vevőink, ügyfeleink száma megtízszereződjön! Egy viszonylag ritka szóösszetételre (. pl. bakelit lemez ) is 266.000 találatot mér a google. 

De statisztikákból tudjuk, hogy a felhasználók 40%-a csak az első találati oldalt nézi meg, és csak 8%-uk jut el egyáltalán a harmadik oldalig. Ezért nagyon fontos, hogy a weblap készítését követően keresőoptimalizálást is végezzünk. Ráadásul a statisztikákból azt is tudni lehet, hogy a fizetett hirdetésekre harmadannyian kattintanak, mint az organikus találatokra. 

Hogy lehet a keresőoptimalizálás kifizetődő? Gyakori tévedés, hogy ügyfeleink a legnehezebb (és ezért a legdrágább) keresőszavakat nézik ki maguknak. Tudni kell, hogy vannak olyan szavak a magyar interneten, amelyek SEO-zása hosszú évek óta zajlik, ergo nem lehet őket letaszítani a trónról (csak extrém nagy pénzösszeg árán), így azoknak nem is érdemes nekifutni. (pl. ingatlan, hitel, biztosítás, használt autó). 

Ezért érdemes szóösszetételekre vagy ragozott alakú keresőszavakra is optimalizálni. Találja ki kulcszavait és ellenőrizze a Google Adwordsben! 

Az ideális időtartam 1-3 hónap szokott lenni, persze ennél hamarabb is összejöhetnek az eredmények, de a google-ról köztudott, hogy bünteti a túloptimalizálást. Kérjen részletes elemzést és árajánlatot!

Megjelent: 8678 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. június 16., csütörtök 16:15
Weblap készítés referenciák
 • Weboldal készítés: Autósvilág
  Weboldal készítés: Autósvilág

  Pazar magazint terveztünk és készítettünk az Autósvilág csapatának. A nem mindennapi design azóta sokezer autós cikkel töltődött fel. A Joomla 3 ezúttal egy komplett szerkesztőség munkáját segíti!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 78 alkalommal
 • Weboldal készítés: Hotel Medián
  Weboldal készítés: Hotel Medián

  A Hotel Medián is Joomla 3-ra váltott, a könnyű kezelhetőség, a mobilbarát megjelenés és a keresőoptimalizálhatóság miatt. 

  - Weblap készítés referenciák Tovább 67 alkalommal
 • Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával
  Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával

  A Joomla 3 nagyon alkalmas kicsi, gyors és áttekinthető eladási oldalak létrehozására. A Magyar Egészségmegőrző Pont weboldala kiváló példa erre. A weblap készítés során főként az eladás megkönnyítése volt a feladat. Látványos, gyors, könnyű kezelni - ez a Joomla 3.

  - Weblap készítés referenciák Tovább 323 alkalommal
 • Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban
  Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban

  Más tartalom kezelők tulajdonosai leginkább azt a Joomla tulajdonságot irigylik, ahogy kedvenc tartalom kezelőnk bánik az idegen nyelvekkel: természetesen és kiegészítők nélkül, míg például a Wordpress ehhez fizetős alkalmazásokat használ. A nyelvek kezelésének elegáns példája a Ligeti Dent weboldala, amely egyszerre öt nyelven szól a látogatóhoz. Az adminban pedig rend van, a nyelvek szépen szétválasztva, kívül pedig egy prémium minőségű Joomla 3 reszponzív sablon köszönti a látogatókat!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 257 alkalommal
 • Weboldal készítés: szállodai telefonok!
  Weboldal készítés: szállodai telefonok!

  Az Assono Távközlési Kft. újabb weboldalát készítettük el Joomla 3 alapokon. A weboldal készítés során két nyelv, katalógus és a híreknek helyet adó Pressroom is elkészítésre került. A Joomla 3 megkapta a Smart Slidert is, ez most a legmodernebb Slide Show alkalmazás (ráadásul magyar).

  - Weblap készítés referenciák Tovább 278 alkalommal