Webáruház készítés referenciák - joomla webáruház (11)

Modern, import-export funkcióval is felszerelt webáruház készült az Assono számára, természetesen Joomla 3 és Virtuemart felhasználásával. 

2016. november 15., kedd 08:09

Fogászati termékek webáruháza

Ismét egy hatalmas, rengeteg áruval rendelkező webáruházat fejlesztettünk, ez alkalommal fogászati eszközök számára. A webáruház készítés során számos termék specifikus igényt is megvalósítottunk, a Joomla 3 pedig stabilan hozza a reszponzív megjelenést és a könnyű kezelhetőséget!

2016. szeptember 20., kedd 10:40

Joomla webáruház készítés: Ril

A Ril mindig is hatalmas webáruházat üzemeltetett. A legelső webshopot még 1-es Joomlával és 1-es Virtuemart-tal készítettük, most végre a Joomla 3 is munkába lett állítva. Egy speciális szoftvernek köszönhetően a termék export/import is sokat egyszerűsödött, a majdnem tíz ezer termék feltöltése is importálással történt. A Joomla webáruház készítés új dimenziója: Ril!

2016. július 26., kedd 09:00

Beanies - a kávé webáruház

Elkészült a Beanies Webáruház is, a látványos vizuális elemek mellé a legfrissebb Virtuemart társult, így az oldal gyors és könnyen kezelhető!

2016. január 26., kedd 10:46

Joomla webáruház készítés: BonBox

Ügyfelünk kérésére váratlan helyen vetettük be a Joomla + Virtuemart kombót: a design bútorok világában! A joomla webáruház készítés alatt a főbb szempont a termékek paraméterezhetősége volt. Az egyedi sablon pedig a bútorok különlegességét hangsúlyozza!

Éppen sikerült Karácsony előtt befejezni ezt a Joomla 3 webáruházat! A látvány magáért beszél, a joomla webáruház készítés pedig a jól ismert szoftverekkel zajlott. A Virtuemart is önálló sablont kapott!

2014. november 25., kedd 10:37

Ismét egy joomla webáruház: Szappanfű

Ismét elkészült egy webáruház: a Szappanfű. A látványos megjelenést ez alkalommal is prémium sablon biztosította. A joomla webáruház készítés látványos és gyors webáruházat eredményezett!

2014. május 26., hétfő 08:37

Joomla + Virtuemart upgrade: Bakelit Futár

Elkészült a Bakelit Futár Webáruház legújabb verziója! A joomla webáruházkészítés ismét Virtuemart és joomla upgrade-val indult, majd a 6000 termék áthozatala után jöhetett a friss Virtuemart sablon. Külön érdekesség, hogy a termékoldalon egy mp3-lejátszót is beüzemeltünk, hogy a lemezekbe bele lehessen hallgatni. 

Bakelit Futár

2014. május 02., péntek 10:10

Újabb Virtuemart upgrade: Berrybolt

Ismét elkészültünk egy Joomla + Virtuemart upgrade-val, csak javasolni tudjuk a mihamarabbi Virtuemart 2 áttérést. A Joomla webáruházkészítés alapja a Virtuemart 2, amely folyamatosan egyre okosabb. Újdonság, hogy már Excel táblából is frissíthetjük, kezelhetjük termékeinket.

Ismét elkészólt egy joomla webáruház! A Kistarcsa Klíma oldalát a Joomla + Virtuemart 2 rendszer szolgálja ki, a jobb keresést pedig egy speciális ésnagyon látványos kereső.

Kistarcsa Klíma

Webáruház készítés referenciák