Webáruház készítés referenciák - joomla webáruház (11)

Modern, import-export funkcióval is felszerelt webáruház készült az Assono számára, természetesen Joomla 3 és Virtuemart felhasználásával. 

2016. november 15., kedd 08:09

Fogászati termékek webáruháza

Ismét egy hatalmas, rengeteg áruval rendelkező webáruházat fejlesztettünk, ez alkalommal fogászati eszközök számára. A webáruház készítés során számos termék specifikus igényt is megvalósítottunk, a Joomla 3 pedig stabilan hozza a reszponzív megjelenést és a könnyű kezelhetőséget!

2016. szeptember 20., kedd 10:40

Joomla webáruház készítés: Ril

A Ril mindig is hatalmas webáruházat üzemeltetett. A legelső webshopot még 1-es Joomlával és 1-es Virtuemart-tal készítettük, most végre a Joomla 3 is munkába lett állítva. Egy speciális szoftvernek köszönhetően a termék export/import is sokat egyszerűsödött, a majdnem tíz ezer termék feltöltése is importálással történt. A Joomla webáruház készítés új dimenziója: Ril!

2016. július 26., kedd 09:00

Beanies - a kávé webáruház

Elkészült a Beanies Webáruház is, a látványos vizuális elemek mellé a legfrissebb Virtuemart társult, így az oldal gyors és könnyen kezelhető!

2016. január 26., kedd 10:46

Joomla webáruház készítés: BonBox

Ügyfelünk kérésére váratlan helyen vetettük be a Joomla + Virtuemart kombót: a design bútorok világában! A joomla webáruház készítés alatt a főbb szempont a termékek paraméterezhetősége volt. Az egyedi sablon pedig a bútorok különlegességét hangsúlyozza!

Éppen sikerült Karácsony előtt befejezni ezt a Joomla 3 webáruházat! A látvány magáért beszél, a joomla webáruház készítés pedig a jól ismert szoftverekkel zajlott. A Virtuemart is önálló sablont kapott!

2014. november 25., kedd 10:37

Ismét egy joomla webáruház: Szappanfű

Ismét elkészült egy webáruház: a Szappanfű. A látványos megjelenést ez alkalommal is prémium sablon biztosította. A joomla webáruház készítés látványos és gyors webáruházat eredményezett!

2014. május 26., hétfő 08:37

Joomla + Virtuemart upgrade: Bakelit Futár

Elkészült a Bakelit Futár Webáruház legújabb verziója! A joomla webáruházkészítés ismét Virtuemart és joomla upgrade-val indult, majd a 6000 termék áthozatala után jöhetett a friss Virtuemart sablon. Külön érdekesség, hogy a termékoldalon egy mp3-lejátszót is beüzemeltünk, hogy a lemezekbe bele lehessen hallgatni. 

Bakelit Futár

2014. május 02., péntek 10:10

Újabb Virtuemart upgrade: Berrybolt

Ismét elkészültünk egy Joomla + Virtuemart upgrade-val, csak javasolni tudjuk a mihamarabbi Virtuemart 2 áttérést. A Joomla webáruházkészítés alapja a Virtuemart 2, amely folyamatosan egyre okosabb. Újdonság, hogy már Excel táblából is frissíthetjük, kezelhetjük termékeinket.

Ismét elkészólt egy joomla webáruház! A Kistarcsa Klíma oldalát a Joomla + Virtuemart 2 rendszer szolgálja ki, a jobb keresést pedig egy speciális ésnagyon látványos kereső.

Kistarcsa Klíma

Webáruház készítés referenciák
Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóMielőtt távozna, kérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!

Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóKérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!