Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Híreink a Joomla, a Virtuemart világából

Tekintettel arra, hogy egy Joomla rendszerrel nagyon könnyű folyamatos, friss tartalmakat előállítani, a tartalom marketing is egyre fontosabb minden joomla felhasználó számára. Mi pedig adnánk néhány tanácsot.

Nagyon gyakran találkozunk vele, hogy a legalapvetőbb keresőoptimalizálási technikák, feladatok sincsenek ellátva egy-egy Joomla belsejében, ezért most sorra vesszük, mik azok a feladatok, amiket el kell és amiket ajánlott elvégezni.

Ha úgy érzi,

1. lenne mit javítani/átnézni akár technikailag, akár tartalmilag, akár pedig marketing szempontok alapján az Ön weboldala tartalmában és felépítésében,

2. bizonytalan a Joomla kezelésében, nem nagyon tudja ötleteit megvalósítani, egyre kevésbé van kedve tartalmat adni weblapjához, akkor:

foglaljon le egy időpontot mielőbb.

Akciós joomla frissítés - Joomla upgrade

A joomla frissítés kötelezettsége gyakorlatilag a rendszerrel egyidős. A hatalmas nemzetközi fejlesztői csapat ezekben a percekben is azért dolgozik, hogy kedvenc Joomla rendszerünk egyre okosabb, gyorsabb és könnyebben használható legyen. Ennek az állandó munkának az eredménye érkezik meg hozzánk, joomla frissítés formájában.

Gondjai vannak a Joomla kezelésével? Már nem sokáig!

Nem jut eszébe, hogyan kell új oldalt, terméket vagy akciót létrehozni? Elfelejtette, hogyan kell új menüpontot létrehozni vagy egy korábbit törölni? Képet, videót szúrna egy cikkbe, de nem tudja, hogy kell? Mi segítünk!

Tippek, trükkök, marketing fogások! Minden, az alapoktól a profi szintig!

Jelentkezzen még ma!

Évek óta halljuk a tartalommarketing kifejezést, számos nyugati szakember egy évtizede dicsőiti (content is the king). De mit is jelent ez, főleg a keresőoptimalizálás fényében?

Hiába létezik az internet, mint médium 20 éve, ügyfeleink egy része még mindig szórólapként vagy újsághirdetésként gondol weblapjára. Azaz ha kész, nem kell vele többet foglalkozni és úgyis eljut X emberhez. Sajnos (vagy szerencsére) egyik sincs így.

Szinte kivétel nélkül minden ügyfelünk azzal az igénnyel keres meg minket, hogy a saját témakörében már létezik ötezer weboldal és ő mégis olyat szeretne, amire emlékezni fognak a látogatók és vissza is térnek. Mi az alábbiak végiggondolását szoktuk ilyenkor kérni:

Hamarosan, ha minden igaz, akkor április 21-én lép életbe a Google mobilbarát oldalakat jutalmazó (és a nem mobilbarét oldalakat visszasorolással büntető) algoritmusa. A Google Webmestereszközök hetek, hónapok óta figyelmezteti azokat, akiknek ebből gondjuk lehet, magyarul nem mobilbarát a weblapjuk. Sőt, igazság szerint mi sem készítettünk nem mobilbarát oldalt az elmúlt pár évben, annyira természetes lett, hogy az ügyfeleknek kérni sem kellett. A mobilbarát weblap készítés persze nemcsak azt jelenti, hogy kisebb képernyőn is elérhetővé tesszük az oldalakat. Sőt, számos tartalmi elemet kizárólag a mobilosoknak jelenítünk meg, hiszen mobilon azért nehezebb görgetni vagy navigálni. 

Az Ön weblapja mobilbarát? Itt ellenőrizheti!

A Joomla weblapkészítés már Facebook alatt is lehetséges, sőt, abban az esetben kötelező, ha embereknek és nem cégeknek szeretnénk üzeneteinket eljuttatni. Kiváló éttermek, webáruházak számára. Az elkészített alkalmazás egy, speciálisan elkészített, az ügyfél rendszere alá rakott sablont hív meg. Így a kirakott hírek, termékek, akciók nemcsak a weboldalon, hanem a Facebookon is azonnal megjelennek (nincs dupla munka). A plusz rendszer kiépítése 80.000 Ft, Facebook appal együtt. A rendes működéshez https domain kell, Médiacenteres ügyfelek előnyben.

A rendszer havi díjas konstrukcióban is elérhető: 9.900 Ft/hó. (1 éves fix szerződéssel). Ebben az esetben a Facebook alá kerülő rendszer a mi oldalunkon fut, nincs összekötve az ügyfél weboldalával, attól független rendszer.

1. oldal / 3
Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóMielőtt távozna, kérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!

Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóKérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!