Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Rólunk

Írta:
Értékelés:
(5 szavazat)

Kiemelt szakterületeink

Kompetenciáink

Stúdiónk egyesíti a sikeres online megjelenéshez szükséges kompetenciákat: komoly és folyamatosan bővülő Web-technológiai ismeretekre alapozva kialakítjuk és fejlesztjük partnereink számára internetes megjelenésük kreatív koncepcióját és tanácsadással segítjük internetes jelenlétük sikerességét. A komplex szolgáltatások biztosításához szakembereink különböző területeken képzettek. Stúdiónk nagy tapasztalatokkal rendelkező, valamint az új technológiákra fogékony szakemberei biztosítják partnereink számára a hatékony online megjelenést. Cégünk hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására törekszik: az internet felgyorsult piacán a partnert jól ismerő webszolgáltató gyorsabban és hatékonyabban képes reagálni a szüntelenül változó piaci trendekre és egyenletesen képes biztosítani az online marketing sikerességét. Célunk, hogy partnereinket konkrét, azonnali eredményeket hozó technológiával és tanácsadással segítsük.

Stúdiónk a legkülönbözőbb megoldásokat valósította már meg az alacsony büdzséjű weboldaltól kezdve az összetett, Flash technológiás, több módon interaktív site-ig. Cégünk technológiai, kreatív és marketing területen egyaránt jelen van. E három terület együttes és párhuzamos fejlesztésével lehet csak partnereink online megjelenése hosszútávon sikeres.

Stúdiónk az internetes megjelenés alapját jelentő programozást magasan képzett programozókkal biztosítja. A szolgáltatásokat minden esetben az ügyfelek igényei szerint alakítjuk, a legmegfelelőbb ár-szolgáltatás viszony kialakításának érdekében. Grafikusaink és Flash programozóink innovatív ötletek megvalósításában vagy akár meglévő grafikai koncepciók adaptálásában egyaránt otthon mozognak. Látványterveinket partnerünk büdzséjétől és a rendelkezésre álló időtől függően alakítjuk ki. A piac változó igényeinek megfelelően az online tanácsadást is felvettük szolgáltatási körünkbe: célunk nem csupán az, hogy programozási és kreatív oldalról létrejöjjön egy weboldal, hanem hogy az sikeres legyen és hatékonyságát hosszútávon megtartsa.

Előnyeink

Stúdiónk fiatal internetes tartalom-szolgáltatóként igyekszik a fejlődő igényekhez igazodni, miközben kompetenciáit a folyamatosan változó internetes piachoz igazítja és fejleszti. Fiatal és dinamikus csapatunk hatékony fejlesztésekkel és kézzelfogható tanácsokkal segíti ügyfeleinket az új gazdaság online kommunikációs eszközeinek kiaknázásában. A technológiai, kreatív és marketing kompetenciát egy helyen összpontosítjuk. Az ügyfelek igényeihez igazodó rugalmas szolgáltatáscsomagokat biztosítunk. Gyors reakcióidőt garantálunk, komplex megoldások esetén is. Célunk a technológiai trendek ismerete és folyamatos követése. Ügyfélportfoliónkat folyamatosan bővítjük. Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a site tervezésben és programozásban is. A piac egyik legjobb ár-minőség viszonyával rendelkező szolgáltatását nyújtjuk.

Megjelent: 7625 alkalommal
Weblap készítés referenciák
 • Weboldal készítés: Autósvilág
  Weboldal készítés: Autósvilág

  Pazar magazint terveztünk és készítettünk az Autósvilág csapatának. A nem mindennapi design azóta sokezer autós cikkel töltődött fel. A Joomla 3 ezúttal egy komplett szerkesztőség munkáját segíti!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 78 alkalommal
 • Weboldal készítés: Hotel Medián
  Weboldal készítés: Hotel Medián

  A Hotel Medián is Joomla 3-ra váltott, a könnyű kezelhetőség, a mobilbarát megjelenés és a keresőoptimalizálhatóság miatt. 

  - Weblap készítés referenciák Tovább 67 alkalommal
 • Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával
  Weboldal készítés: sales oldalak Joomlával

  A Joomla 3 nagyon alkalmas kicsi, gyors és áttekinthető eladási oldalak létrehozására. A Magyar Egészségmegőrző Pont weboldala kiváló példa erre. A weblap készítés során főként az eladás megkönnyítése volt a feladat. Látványos, gyors, könnyű kezelni - ez a Joomla 3.

  - Weblap készítés referenciák Tovább 323 alkalommal
 • Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban
  Könnyű nyelvkezelés a Joomla 3-ban

  Más tartalom kezelők tulajdonosai leginkább azt a Joomla tulajdonságot irigylik, ahogy kedvenc tartalom kezelőnk bánik az idegen nyelvekkel: természetesen és kiegészítők nélkül, míg például a Wordpress ehhez fizetős alkalmazásokat használ. A nyelvek kezelésének elegáns példája a Ligeti Dent weboldala, amely egyszerre öt nyelven szól a látogatóhoz. Az adminban pedig rend van, a nyelvek szépen szétválasztva, kívül pedig egy prémium minőségű Joomla 3 reszponzív sablon köszönti a látogatókat!

  - Weblap készítés referenciák Tovább 257 alkalommal
 • Weboldal készítés: szállodai telefonok!
  Weboldal készítés: szállodai telefonok!

  Az Assono Távközlési Kft. újabb weboldalát készítettük el Joomla 3 alapokon. A weboldal készítés során két nyelv, katalógus és a híreknek helyet adó Pressroom is elkészítésre került. A Joomla 3 megkapta a Smart Slidert is, ez most a legmodernebb Slide Show alkalmazás (ráadásul magyar).

  - Weblap készítés referenciák Tovább 278 alkalommal