Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Rólunk - a weboldal készítés szenvedélye

Értékelés:
(6 szavazat)

Kiemelt szakterületeink

Kompetenciáink

Stúdiónk egyesíti a sikeres online megjelenéshez szükséges kompetenciákat: komoly és folyamatosan bővülő Web-technológiai ismeretekre alapozva kialakítjuk és fejlesztjük partnereink számára internetes megjelenésük kreatív koncepcióját és tanácsadással segítjük internetes jelenlétük sikerességét. A komplex szolgáltatások biztosításához szakembereink különböző területeken képzettek. Stúdiónk nagy tapasztalatokkal rendelkező, valamint az új technológiákra fogékony szakemberei biztosítják partnereink számára a hatékony online megjelenést. Cégünk hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására törekszik: az internet felgyorsult piacán a partnert jól ismerő webszolgáltató gyorsabban és hatékonyabban képes reagálni a szüntelenül változó piaci trendekre és egyenletesen képes biztosítani az online marketing sikerességét. Célunk, hogy partnereinket konkrét, azonnali eredményeket hozó technológiával és tanácsadással segítsük.

Stúdiónk a legkülönbözőbb megoldásokat valósította már meg az alacsony büdzséjű weboldaltól kezdve az összetett, Flash technológiás, több módon interaktív site-ig. Cégünk technológiai, kreatív és marketing területen egyaránt jelen van. E három terület együttes és párhuzamos fejlesztésével lehet csak partnereink online megjelenése hosszútávon sikeres.

Stúdiónk az internetes megjelenés alapját jelentő programozást magasan képzett programozókkal biztosítja. A szolgáltatásokat minden esetben az ügyfelek igényei szerint alakítjuk, a legmegfelelőbb ár-szolgáltatás viszony kialakításának érdekében. Grafikusaink és Flash programozóink innovatív ötletek megvalósításában vagy akár meglévő grafikai koncepciók adaptálásában egyaránt otthon mozognak. Látványterveinket partnerünk büdzséjétől és a rendelkezésre álló időtől függően alakítjuk ki. A piac változó igényeinek megfelelően az online tanácsadást is felvettük szolgáltatási körünkbe: célunk nem csupán az, hogy programozási és kreatív oldalról létrejöjjön egy weboldal, hanem hogy az sikeres legyen és hatékonyságát hosszútávon megtartsa.

Előnyeink

Stúdiónk fiatal internetes tartalom-szolgáltatóként igyekszik a fejlődő igényekhez igazodni, miközben kompetenciáit a folyamatosan változó internetes piachoz igazítja és fejleszti. Fiatal és dinamikus csapatunk hatékony fejlesztésekkel és kézzelfogható tanácsokkal segíti ügyfeleinket az új gazdaság online kommunikációs eszközeinek kiaknázásában. A technológiai, kreatív és marketing kompetenciát egy helyen összpontosítjuk. Az ügyfelek igényeihez igazodó rugalmas szolgáltatáscsomagokat biztosítunk. Gyors reakcióidőt garantálunk, komplex megoldások esetén is. Célunk a technológiai trendek ismerete és folyamatos követése. Ügyfélportfoliónkat folyamatosan bővítjük. Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a site tervezésben és programozásban is. A piac egyik legjobb ár-minőség viszonyával rendelkező szolgáltatását nyújtjuk.

Megjelent: 8142 alkalommal
Weblap készítés referenciák
Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóMielőtt távozna, kérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!

Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóKérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!