Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Rólunk - a weboldal készítés szenvedélye

Értékelés:
(6 szavazat)

Kiemelt szakterületeink

Kompetenciáink

Stúdiónk egyesíti a sikeres online megjelenéshez szükséges kompetenciákat: komoly és folyamatosan bővülő Web-technológiai ismeretekre alapozva kialakítjuk és fejlesztjük partnereink számára internetes megjelenésük kreatív koncepcióját és tanácsadással segítjük internetes jelenlétük sikerességét. A komplex szolgáltatások biztosításához szakembereink különböző területeken képzettek. Stúdiónk nagy tapasztalatokkal rendelkező, valamint az új technológiákra fogékony szakemberei biztosítják partnereink számára a hatékony online megjelenést. Cégünk hosszú távú partnerkapcsolatok kialakítására törekszik: az internet felgyorsult piacán a partnert jól ismerő webszolgáltató gyorsabban és hatékonyabban képes reagálni a szüntelenül változó piaci trendekre és egyenletesen képes biztosítani az online marketing sikerességét. Célunk, hogy partnereinket konkrét, azonnali eredményeket hozó technológiával és tanácsadással segítsük.

Stúdiónk a legkülönbözőbb megoldásokat valósította már meg az alacsony büdzséjű weboldaltól kezdve az összetett, Flash technológiás, több módon interaktív site-ig. Cégünk technológiai, kreatív és marketing területen egyaránt jelen van. E három terület együttes és párhuzamos fejlesztésével lehet csak partnereink online megjelenése hosszútávon sikeres.

Stúdiónk az internetes megjelenés alapját jelentő programozást magasan képzett programozókkal biztosítja. A szolgáltatásokat minden esetben az ügyfelek igényei szerint alakítjuk, a legmegfelelőbb ár-szolgáltatás viszony kialakításának érdekében. Grafikusaink és Flash programozóink innovatív ötletek megvalósításában vagy akár meglévő grafikai koncepciók adaptálásában egyaránt otthon mozognak. Látványterveinket partnerünk büdzséjétől és a rendelkezésre álló időtől függően alakítjuk ki. A piac változó igényeinek megfelelően az online tanácsadást is felvettük szolgáltatási körünkbe: célunk nem csupán az, hogy programozási és kreatív oldalról létrejöjjön egy weboldal, hanem hogy az sikeres legyen és hatékonyságát hosszútávon megtartsa.

Előnyeink

Stúdiónk fiatal internetes tartalom-szolgáltatóként igyekszik a fejlődő igényekhez igazodni, miközben kompetenciáit a folyamatosan változó internetes piachoz igazítja és fejleszti. Fiatal és dinamikus csapatunk hatékony fejlesztésekkel és kézzelfogható tanácsokkal segíti ügyfeleinket az új gazdaság online kommunikációs eszközeinek kiaknázásában. A technológiai, kreatív és marketing kompetenciát egy helyen összpontosítjuk. Az ügyfelek igényeihez igazodó rugalmas szolgáltatáscsomagokat biztosítunk. Gyors reakcióidőt garantálunk, komplex megoldások esetén is. Célunk a technológiai trendek ismerete és folyamatos követése. Ügyfélportfoliónkat folyamatosan bővítjük. Nemzetközi tapasztalattal rendelkezünk a site tervezésben és programozásban is. A piac egyik legjobb ár-minőség viszonyával rendelkező szolgáltatását nyújtjuk.

Megjelent: 8383 alkalommal
Weblap készítés referenciák