Virtuemart termék módosítás

vm1 A webáruház termékek oldalán van lehetőségünk új termékek felvitelése vagy egy korábban már felvitt termék módosítására. 

 

Ennek megfelelően ha a terméklistában egy termék nevére kattintunk, módosíthatjuk azt, ha pedig fent az ÚJ gombra, akkor új terméket vihetünk fel.

 

Ezt követően a következő kép fogad minket (adatokkal, ha módosítunk, üresen, ha új terméket viszünk fel).

vm2

 

Itt sok fontos adatot meg kell adni. Ezek kötelezőek: termék neve, bekerülési (nettó) ár, termék kategória.

Ha használunk cikk számot, azt is itt tudjuk felvinni. Sok, egyforma nevű termék esetében kötelező. Ha ezzel az oldallal elkészültünk, jöhet a következő fül, a Termék leírás.

Joomla webáruház termékleírás

 A felső mezőben a rövid leírást adhatjuk meg, ez általában a kategória nézetben látszódik (persze sablontól függ). Az alsó mezőben pedig a termék teljes leírását megadhatjuk. Itt bármit lehet használni, akár youtube videókat, akár galériát.

A következő két fület csak speciális esetekben használjuk, (pl. raktárkészlet figyelés). Ugorhatunk a Termék képek fülre.

webáruház készítés termék képek

Itt könnyedén feltölthetjük a képeket. A rendszer a beállításoknak megfelelően elkészíti a bélyegképeket is. Fontos, hogy lehetőleg egyforma képarányú képeket használjunk, lehetőleg vagy álló vagy fekvő képeket. Több képet úgy tudunk felvinni, hogy a zöld Mentés gombot nyomjuk meg, az adatok mentésre, a kép feltöltésre kerül, de a lap nyitva marad, jöhet a következő kép. Ha ez is kész, jöhetnek az egyedi mezők és a kapcsolódó termékek.

Joomla Webáruház készítés egyedi mezők

 

Az utolsó fülön állíthatjuk be az esetleges méret vagy szín variánsokat, illetve a terméklap alján megjelenő kapcsolódó termékeket. Ha ez is kész, nincs más dolgunk, mint fent a Mentés & Bezárás gombot megnyomni. Ls jöhet a következő termék. 

Joomla webáruház készítés ajánlatunk

Joomla webáruház készítés prémium sablonok

Joomla webáruház készítés megrendelés