Virtuemart termék módosítás

vm1 A webáruház termékek oldalán van lehetőségünk új termékek felvitelése vagy egy korábban már felvitt termék módosítására. 

 

Ennek megfelelően ha a terméklistában egy termék nevére kattintunk, módosíthatjuk azt, ha pedig fent az ÚJ gombra, akkor új terméket vihetünk fel.

 

Ezt követően a következő kép fogad minket (adatokkal, ha módosítunk, üresen, ha új terméket viszünk fel).

vm2

 

Itt sok fontos adatot meg kell adni. Ezek kötelezőek: termék neve, bekerülési (nettó) ár, termék kategória.

Ha használunk cikk számot, azt is itt tudjuk felvinni. Sok, egyforma nevű termék esetében kötelező. Ha ezzel az oldallal elkészültünk, jöhet a következő fül, a Termék leírás.

Joomla webáruház termékleírás

 A felső mezőben a rövid leírást adhatjuk meg, ez általában a kategória nézetben látszódik (persze sablontól függ). Az alsó mezőben pedig a termék teljes leírását megadhatjuk. Itt bármit lehet használni, akár youtube videókat, akár galériát.

A következő két fület csak speciális esetekben használjuk, (pl. raktárkészlet figyelés). Ugorhatunk a Termék képek fülre.

webáruház készítés termék képek

Itt könnyedén feltölthetjük a képeket. A rendszer a beállításoknak megfelelően elkészíti a bélyegképeket is. Fontos, hogy lehetőleg egyforma képarányú képeket használjunk, lehetőleg vagy álló vagy fekvő képeket. Több képet úgy tudunk felvinni, hogy a zöld Mentés gombot nyomjuk meg, az adatok mentésre, a kép feltöltésre kerül, de a lap nyitva marad, jöhet a következő kép. Ha ez is kész, jöhetnek az egyedi mezők és a kapcsolódó termékek.

Joomla Webáruház készítés egyedi mezők

 

Az utolsó fülön állíthatjuk be az esetleges méret vagy szín variánsokat, illetve a terméklap alján megjelenő kapcsolódó termékeket. Ha ez is kész, nincs más dolgunk, mint fent a Mentés & Bezárás gombot megnyomni. Ls jöhet a következő termék. 

Joomla webáruház készítés ajánlatunk

Joomla webáruház készítés prémium sablonok

Joomla webáruház készítés megrendelés

Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóMielőtt távozna, kérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!

Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóKérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!