Joomla konzultáció Önnek is!

Értékelés:
(2 szavazat)

Ha úgy érzi,

1. lenne mit javítani/átnézni akár technikailag, akár tartalmilag, akár pedig marketing szempontok alapján az Ön weboldala tartalmában és felépítésében,

2. bizonytalan a Joomla kezelésében, nem nagyon tudja ötleteit megvalósítani, egyre kevésbé van kedve tartalmat adni weblapjához, akkor:

foglaljon le egy időpontot mielőbb.

Természetesen annak érdekében, hogy kellő mélységig átvilágíthassunk egy oldalt, előre el fogjuk kérni a weboldal címét, így a konzultáció folyamán már kiértékelt adatokkal tudunk szolgálni!

Ha szeretne még több vevőt a Karácsony előtti nyüzsgésben, ne várjon tovább, tegyük együtt rendbe Joomla alapú weboldalát és kapcsoljuk be a tartalom készítő rakétákat is, hogy a keresők is megkedveljék az Ön weboldalát!

A joomla Konzultáció maximum 2 órás, budapesti ügyfeleknek akár személyesen, de persze telefonon és skype-on is rendelkezésre állunk. Mivel nagyon törekszünk a minőségre, ezért 1 héten csak 3 konzultációt tartunk, tehát foglaljon minél hamarabb!
A konzultáció díja: 15.000 Ft (előre fizetendő). A konzultáció során megmutatunk egy rakás apró, de profi trükköt, hogy Ön bármikor kényelmesen szerkeszthesse anyagait és megmutatjuk azt is, hogyan lehet komoly online kampányokat levezényelni a Joomla segítségével. Amennyiben hibák vannak weboldalában, részletesen ismertetjük, hogyan lehet azokat javítani!

Pörgesse fel velünk Joomla alapú weboldalát!

Megjelent: 982 alkalommal