Joomla konzultáció Önnek is!

Értékelés:
(2 szavazat)

Ha úgy érzi,

1. lenne mit javítani/átnézni akár technikailag, akár tartalmilag, akár pedig marketing szempontok alapján az Ön weboldala tartalmában és felépítésében,

2. bizonytalan a Joomla kezelésében, nem nagyon tudja ötleteit megvalósítani, egyre kevésbé van kedve tartalmat adni weblapjához, akkor:

foglaljon le egy időpontot mielőbb.

Természetesen annak érdekében, hogy kellő mélységig átvilágíthassunk egy oldalt, előre el fogjuk kérni a weboldal címét, így a konzultáció folyamán már kiértékelt adatokkal tudunk szolgálni!

Ha szeretne még több vevőt a Karácsony előtti nyüzsgésben, ne várjon tovább, tegyük együtt rendbe Joomla alapú weboldalát és kapcsoljuk be a tartalom készítő rakétákat is, hogy a keresők is megkedveljék az Ön weboldalát!

A joomla Konzultáció maximum 2 órás, budapesti ügyfeleknek akár személyesen, de persze telefonon és skype-on is rendelkezésre állunk. Mivel nagyon törekszünk a minőségre, ezért 1 héten csak 3 konzultációt tartunk, tehát foglaljon minél hamarabb!
A konzultáció díja: 15.000 Ft (előre fizetendő). A konzultáció során megmutatunk egy rakás apró, de profi trükköt, hogy Ön bármikor kényelmesen szerkeszthesse anyagait és megmutatjuk azt is, hogyan lehet komoly online kampányokat levezényelni a Joomla segítségével. Amennyiben hibák vannak weboldalában, részletesen ismertetjük, hogyan lehet azokat javítani!

Pörgesse fel velünk Joomla alapú weboldalát!

Megjelent: 843 alkalommal
Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóMielőtt távozna, kérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!

Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóKérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!