Weblap készítés, weboldal készítés igazán jó árakon!

Könnyen használható, rugalmas és sokoldalú Joomla rendszereket kapnak ügyfeleink!

Tartalom marketing Joomlával weboldal készítés után

Értékelés:
(1 szavazat)

Tekintettel arra, hogy egy Joomla rendszerrel nagyon könnyű folyamatos, friss tartalmakat előállítani, a tartalom marketing is egyre fontosabb minden joomla felhasználó számára. Mi pedig adnánk néhány tanácsot.

Mire törekedjünk, ha profi tartalom marketingesként szeretnénk céges weboldalunkat minél több szakmai bejegyzéssel ellátni?

1. Folyamatosság

Ha már belevágunk, legyünk rendszeresek, hogy látogatóink is megszokják, hogy X időközönként új és fontos cikket publikálunk.

2. Olvashatóság

Törekednünk kell rá, hogy ne legyen túl szakmai a szöveg, illetve, hogy ne untassuk az esetleg túl mély szakmai tartalommal az olvasót.

3. Címsor és bevezető

Mivel cikkünk linkjét sok helyen és sokszor osztják majd meg (remélhetőleg), törekednünk kell rá, hogy hívogató legyen a cím és a bevezető.

4. Tartalom

Maga a tartalom felépítésekor számos trükköt be kell vetnünk (felsorolások, bulletpointok), mert ezeket manapság elvárják az emberek. Fontos a szellős, áttekinthető felépítés, a szemnek könnyű tartalom! Fontos, hogy

5. Videók

Az emberek mindig és mindenhol imdáják a videókat. Ha egy frappáns youtube videót is be tudunk szúrni, máris sokat javítottunk a cikken!

6. Lezárás és további teendők

Amennyiben a tartalom igényli, fontos, hogy azonnali cselekvésre irányítsuk az olvasót. Ha a Beatles egyik lemezéről értekeztünk, akkor legyen ott egy Vásárlás gomb is.

7. Interakvititás

Bár nem mindenhol tud kiteljesedni, érdemes elgondolkodni egy komment-fal beüzemelésén is, nincs annál jobb, mint amikor az olvasó gyártja a tartalmat. Ráadásul a hozzátett szakmai értékek a mi oldalunkat gazdagítják.

8. Katalogizálás

Fontos, pláne, ha hosszabb távra tervezünk, hogy bejegyzéseink, cikkeink logikus kategóriákban és ne összedobálva jelenjenek meg. Ha használunk címkéket, azokat is pontosan állítsuk be.

9. Reklám

Ha minden tekintetben sikerült fontos szakmai cikket írnunk, érdemes egyrészt nyilván posztolni a Facebookra, másrészt pedig kicsit meg is reklámozni (akár bejegyzés-kiemeléssel), hadd érjen el cikkünk minél több érdeklődőt.

Megjelent: 308 alkalommal