2016. július 26., kedd 09:00

Beanies - a kávé webáruház

Elkészült a Beanies Webáruház is, a látványos vizuális elemek mellé a legfrissebb Virtuemart társult, így az oldal gyors és könnyen kezelhető!

2016. június 12., vasárnap 15:10

Akciós joomla webáruház készítés: webshop 3

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft.Megtakarítás 40.000 Ft.

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft. Megtakarítás 40.000 Ft.

2015. december 23., szerda 14:45

Közösségi weboldal készítés: BorBarátok

Ismét új renferenciával gazdagodott Közösségi oldal készítés divíziónk: a BorBarátok egy kimondottan borkedvelők számára készített közösségi oldal, persze a Joomla 3 minden kényelmével. A munka során a több nyelvű verziónak is helyet készítettünk, és persze a prémium Joomla sablon is elengedhetetlen.

Éppen sikerült Karácsony előtt befejezni ezt a Joomla 3 webáruházat! A látvány magáért beszél, a joomla webáruház készítés pedig a jól ismert szoftverekkel zajlott. A Virtuemart is önálló sablont kapott!

Öt éve csináltuk az előzőt, így ideje volt egy alapos joomla migrációnak. Az új rendszer Joomla 3 és persze egy webáruház szolgálja ki a használt teherautós menüpontot. Az oldal fejlesztése folyamatos, az egyedi designt követően most egy egyedi hírlevélkezelő készül hozzá. A Joomla weblap készítés során egyedi jármű nézeteket is építettünk és a közelgő bővítésnek már most előkészültünk, hamarosan négy nyelven szól majd a weblap.

2015. március 04., szerda 11:04

Univ Épületgépészet:ismét egy webáruház!

Az Univ Épületgépészet számára készült el legújabb Joomla + Virtuemart webáruházunk. A látványos design alatt napjaink egyik legmodernebb webshop motorja dolgozik. A joomla webáruház készítés során igyekeztünk látványos és könnyen használható webáruházat alkotni!

2015. február 16., hétfő 14:08

Újabb joomla webáruház: Bestitalia táskák

Újabb joomla webáruházzal készültünk el a közelmúltban, hamarosan az egyik legnagyobb hazai táska-, ls bőrönd webáruház lesz. A joomla webáruház készítés során épp ezért nagyon tiszta layoutra törekedtünk!

2015. január 22., csütörtök 11:37

A kalocsai Zöld Kapu Program

Elkészült a Zöld Kalocsa portál, természetesen Joomla 3 rendszerrel és egyedi design alkalmazásával. Talán sikerült friss, könnyed, fiatalos hangulatot teremtenünk egy környezetvédelmi beruházás számára! 

2014. november 25., kedd 10:37

Ismét egy joomla webáruház: Szappanfű

Ismét elkészült egy webáruház: a Szappanfű. A látványos megjelenést ez alkalommal is prémium sablon biztosította. A joomla webáruház készítés látványos és gyors webáruházat eredményezett!

1. oldal / 3
Webáruház készítés referenciák
Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóMielőtt távozna, kérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!

Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóKérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!