2016. július 26., kedd 09:00

Beanies - a kávé webáruház

Elkészült a Beanies Webáruház is, a látványos vizuális elemek mellé a legfrissebb Virtuemart társult, így az oldal gyors és könnyen kezelhető!

2016. június 12., vasárnap 15:10

Akciós joomla webáruház készítés: webshop 3

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft.Megtakarítás 40.000 Ft.

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft. Megtakarítás 40.000 Ft.

2015. december 23., szerda 14:45

Közösségi weboldal készítés: BorBarátok

Ismét új renferenciával gazdagodott Közösségi oldal készítés divíziónk: a BorBarátok egy kimondottan borkedvelők számára készített közösségi oldal, persze a Joomla 3 minden kényelmével. A munka során a több nyelvű verziónak is helyet készítettünk, és persze a prémium Joomla sablon is elengedhetetlen.

Éppen sikerült Karácsony előtt befejezni ezt a Joomla 3 webáruházat! A látvány magáért beszél, a joomla webáruház készítés pedig a jól ismert szoftverekkel zajlott. A Virtuemart is önálló sablont kapott!

Öt éve csináltuk az előzőt, így ideje volt egy alapos joomla migrációnak. Az új rendszer Joomla 3 és persze egy webáruház szolgálja ki a használt teherautós menüpontot. Az oldal fejlesztése folyamatos, az egyedi designt követően most egy egyedi hírlevélkezelő készül hozzá. A Joomla weblap készítés során egyedi jármű nézeteket is építettünk és a közelgő bővítésnek már most előkészültünk, hamarosan négy nyelven szól majd a weblap.

2015. március 04., szerda 11:04

Univ Épületgépészet:ismét egy webáruház!

Az Univ Épületgépészet számára készült el legújabb Joomla + Virtuemart webáruházunk. A látványos design alatt napjaink egyik legmodernebb webshop motorja dolgozik. A joomla webáruház készítés során igyekeztünk látványos és könnyen használható webáruházat alkotni!

2015. február 16., hétfő 14:08

Újabb joomla webáruház: Bestitalia táskák

Újabb joomla webáruházzal készültünk el a közelmúltban, hamarosan az egyik legnagyobb hazai táska-, ls bőrönd webáruház lesz. A joomla webáruház készítés során épp ezért nagyon tiszta layoutra törekedtünk!

2015. január 22., csütörtök 11:37

A kalocsai Zöld Kapu Program

Elkészült a Zöld Kalocsa portál, természetesen Joomla 3 rendszerrel és egyedi design alkalmazásával. Talán sikerült friss, könnyed, fiatalos hangulatot teremtenünk egy környezetvédelmi beruházás számára! 

2014. november 25., kedd 10:37

Ismét egy joomla webáruház: Szappanfű

Ismét elkészült egy webáruház: a Szappanfű. A látványos megjelenést ez alkalommal is prémium sablon biztosította. A joomla webáruház készítés látványos és gyors webáruházat eredményezett!

1. oldal / 3
Webáruház készítés referenciák
×
Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóMielőtt távozna, kérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!

×
Töltse le SEO anyagunkat!

SEOGyorstalpalóKérjük, adja meg nevét és email címét, mi pedig elküldjük Önnek legújabb tanulmányunkat:

SEO Gyorstalpaló - gyakorlati útmutató lépésről lépésre (e-book)

A tanulmány 50 linkkatalógust is tartalmaz, így az elmélet megértése után azonnal 50 erős linket szerezhet magának!