2016. július 26., kedd 09:00

Beanies - a kávé webáruház

Elkészült a Beanies Webáruház is, a látványos vizuális elemek mellé a legfrissebb Virtuemart társult, így az oldal gyors és könnyen kezelhető!

2016. június 12., vasárnap 15:10

Akciós joomla webáruház készítés: webshop 3

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft.Megtakarítás 40.000 Ft.

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft. Megtakarítás 40.000 Ft.

2015. december 23., szerda 14:45

Közösségi weboldal készítés: BorBarátok

Ismét új renferenciával gazdagodott Közösségi oldal készítés divíziónk: a BorBarátok egy kimondottan borkedvelők számára készített közösségi oldal, persze a Joomla 3 minden kényelmével. A munka során a több nyelvű verziónak is helyet készítettünk, és persze a prémium Joomla sablon is elengedhetetlen.

Éppen sikerült Karácsony előtt befejezni ezt a Joomla 3 webáruházat! A látvány magáért beszél, a joomla webáruház készítés pedig a jól ismert szoftverekkel zajlott. A Virtuemart is önálló sablont kapott!

Öt éve csináltuk az előzőt, így ideje volt egy alapos joomla migrációnak. Az új rendszer Joomla 3 és persze egy webáruház szolgálja ki a használt teherautós menüpontot. Az oldal fejlesztése folyamatos, az egyedi designt követően most egy egyedi hírlevélkezelő készül hozzá. A Joomla weblap készítés során egyedi jármű nézeteket is építettünk és a közelgő bővítésnek már most előkészültünk, hamarosan négy nyelven szól majd a weblap.

2014. november 25., kedd 10:37

Ismét egy joomla webáruház: Szappanfű

Ismét elkészült egy webáruház: a Szappanfű. A látványos megjelenést ez alkalommal is prémium sablon biztosította. A joomla webáruház készítés látványos és gyors webáruházat eredményezett!

2014. június 10., kedd 17:09

Joomla weblapkészítés Facebook alatt

A Joomla weblapkészítés már Facebook alatt is lehetséges, sőt, abban az esetben kötelező, ha embereknek és nem cégeknek szeretnénk üzeneteinket eljuttatni. Kiváló éttermek, webáruházak számára. Az elkészített alkalmazás egy, speciálisan elkészített, az ügyfél rendszere alá rakott sablont hív meg. Így a kirakott hírek, termékek, akciók nemcsak a weboldalon, hanem a Facebookon is azonnal megjelennek (nincs dupla munka). A plusz rendszer kiépítése 80.000 Ft, Facebook appal együtt. A rendes működéshez https domain kell, Médiacenteres ügyfelek előnyben.

A rendszer havi díjas konstrukcióban is elérhető: 9.900 Ft/hó. (1 éves fix szerződéssel). Ebben az esetben a Facebook alá kerülő rendszer a mi oldalunkon fut, nincs összekötve az ügyfél weboldalával, attól független rendszer.

2014. május 26., hétfő 08:37

Joomla + Virtuemart upgrade: Bakelit Futár

Elkészült a Bakelit Futár Webáruház legújabb verziója! A joomla webáruházkészítés ismét Virtuemart és joomla upgrade-val indult, majd a 6000 termék áthozatala után jöhetett a friss Virtuemart sablon. Külön érdekesség, hogy a termékoldalon egy mp3-lejátszót is beüzemeltünk, hogy a lemezekbe bele lehessen hallgatni. 

Bakelit Futár

2014. május 02., péntek 10:10

Újabb Virtuemart upgrade: Berrybolt

Ismét elkészültünk egy Joomla + Virtuemart upgrade-val, csak javasolni tudjuk a mihamarabbi Virtuemart 2 áttérést. A Joomla webáruházkészítés alapja a Virtuemart 2, amely folyamatosan egyre okosabb. Újdonság, hogy már Excel táblából is frissíthetjük, kezelhetjük termékeinket.

1. oldal / 2
Webáruház készítés referenciák