2016. július 26., kedd 09:00

Beanies - a kávé webáruház

Elkészült a Beanies Webáruház is, a látványos vizuális elemek mellé a legfrissebb Virtuemart társult, így az oldal gyors és könnyen kezelhető!

2016. június 12., vasárnap 15:10

Akciós joomla webáruház készítés: webshop 3

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft.Megtakarítás 40.000 Ft.

Kiváló reszponzív webáruház sablon, SEO megoldásokkal, prémium modulokkal!

Teljes ár: 130.000 Ft. Megtakarítás 40.000 Ft.

2016. február 18., csütörtök 14:37

Nagy Joomla Tanfolyam és Tudástár

Gondjai vannak a Joomla kezelésével? Már nem sokáig!

Nem jut eszébe, hogyan kell új oldalt, terméket vagy akciót létrehozni? Elfelejtette, hogyan kell új menüpontot létrehozni vagy egy korábbit törölni? Képet, videót szúrna egy cikkbe, de nem tudja, hogy kell? Mi segítünk!

Tippek, trükkök, marketing fogások! Minden, az alapoktól a profi szintig!

Joomla tanfolyam - Jelentkezzen még ma!

2016. január 26., kedd 10:46

Joomla webáruház készítés: BonBox

Ügyfelünk kérésére váratlan helyen vetettük be a Joomla + Virtuemart kombót: a design bútorok világában! A joomla webáruház készítés alatt a főbb szempont a termékek paraméterezhetősége volt. Az egyedi sablon pedig a bútorok különlegességét hangsúlyozza!

Éppen sikerült Karácsony előtt befejezni ezt a Joomla 3 webáruházat! A látvány magáért beszél, a joomla webáruház készítés pedig a jól ismert szoftverekkel zajlott. A Virtuemart is önálló sablont kapott!

2014. november 25., kedd 10:37

Ismét egy joomla webáruház: Szappanfű

Ismét elkészült egy webáruház: a Szappanfű. A látványos megjelenést ez alkalommal is prémium sablon biztosította. A joomla webáruház készítés látványos és gyors webáruházat eredményezett!

Ismét átadtunk egy Joomla 3-ast, a joomla weblapkészítés alaprendszerét, alaposan felturbózva. A villámgyors tartalomkezelő könnyen megbírkózik a rengeteg cikkel és helyi infóval, érdekességgel. A túlajok meg imádják, mivel gyors és könnyen kezelhető. Ez a Joomla 3. Később még webáruházkészítés is lehet belőle, a joomla webáruház még pénzt is termel üzemeltetőinek. 

2014. május 26., hétfő 08:37

Joomla + Virtuemart upgrade: Bakelit Futár

Elkészült a Bakelit Futár Webáruház legújabb verziója! A joomla webáruházkészítés ismét Virtuemart és joomla upgrade-val indult, majd a 6000 termék áthozatala után jöhetett a friss Virtuemart sablon. Külön érdekesség, hogy a termékoldalon egy mp3-lejátszót is beüzemeltünk, hogy a lemezekbe bele lehessen hallgatni. 

Bakelit Futár

2014. május 02., péntek 10:10

Újabb Virtuemart upgrade: Berrybolt

Ismét elkészültünk egy Joomla + Virtuemart upgrade-val, csak javasolni tudjuk a mihamarabbi Virtuemart 2 áttérést. A Joomla webáruházkészítés alapja a Virtuemart 2, amely folyamatosan egyre okosabb. Újdonság, hogy már Excel táblából is frissíthetjük, kezelhetjük termékeinket.

1. oldal / 2
Webáruház készítés referenciák