Adatvédelmi nyilatkozat

A horizonline.hu weboldal üzemeltetője: Horizon Média Kft.

A weboldalon található összes tartalom és az itt megvásárolható szellemi termékek a Horizon Média Kft. tulajdonát képezik.

Cégadatok:

Horizon Média Kft.

Cégjegyzékszám: 01-09-907861

Adószám: 14526473-1-42

Székhely: 1164, Budapest, Cukornád u. 12.

Kapcsolat:

Hörcsöki Szabolcs ügyvezető: +36/20-323-4584, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A horizonline.hu weboldalon a tudásanyagok megrendelésekor, az ingyenes e-mail sorozatra történő feliratkozáskor megadott adatokat az érvényes törvényi előírások szerint bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át. A weboldalon történő feliratkozással illetve megrendeléssel a felhasználó elfogadja a feltételeket, és hozzájárul a cégadatbázisába történő felvételhez, illetve e-mail-ek fogadásához. Az általunk küldött e-mailekről minden esetben le lehet iratkozni a levél alján lévő leiratkozó link által. A leiratkozás postán vagy e-mailben is kérhető. Az általunk küldött levelek reklámot tartalmazhatnak.

A megrendelt szolgáltatások illetve tanfolyamok teljesítéséről minden esetben elektronikus számlát küldünk e-mailben. Partner: számlázz.hu